• Povratak na 30 dana
  • Besplatna dostava od 65 €

Arhiva proizvoda

LOOK pedali - EXAKT SINGLE WATTMETR - crna

LOOK pedali - EXAKT SINGLE WATTMETR - crna

Mjerač snage EXAKT rezultat je bliske suradnje dvaju lidera, LOOK-a i SRM-a. Najbolji omjer snage i težine na trenutnom tržištu. Sve elektroničke komponente ručno se sklapaju u priključke za napajanje radi maksimalne točnosti i pouzdanosti. Uz potpunu integraciju, pedala vam omogućuje mjerenje snage, kadence, snage ili učinkovitosti pedaliranja, normalizirane snage i opterećenja pri vježbanju kako biste optimizirali svoj razvoj. Također ćete biti zadovoljni s trajanjem baterije od 100 sati.

Certificiran IPX7 zahvaljujući dvostrukom spojnom sustavu s unutarnje strane i vanjskom poklopcu koji brtvi osovinu od najgorih vremenskih uvjeta. Sastavljeno u Francuskoj i Njemačkoj, gdje se provjerava tehničko znanje i iskustvo i kontrola kvalitete.

Pristup PODACIMA ZA PROCJENU VAŠEG UČINKA

UČINAK: Neovisno mjerenje učinka od čimbenika okoline omogućit će vam da učinkovito upravljate svojim treningom, definirate svoju zonu treninga i točno pratite razvoj svoje izvedbe.
PERFORMANSE: To je broj udaraca pedale izvedenih u jednoj minuti. Drugim riječima, brzina pedaliranja. U kombinaciji sa silom koju primjenjujete na pedale, daje snagu.
ANALIZA ZAKRETNOG MOMENTA: Mjerenje zakretnog momenta lijeve i desne noge pri svakom hodu pedale kako bi se znale maksimalne i minimalne vrijednosti, kao i glatkoća pedaliranje.
RAVNOTEŽA: Funkcija ravnoteže, koja je dostupna u DUAL verziji, omogućuje odvojenu izvedbu s desne i lijeve noge. To vam daje preciznost u analizi performansi.
Također se mjeri: normalizirana snaga, učinkovitost okretnog momenta, faktor intenziteta, rezultat opterećenja pri vježbanju itd.

Materijal osovine: Materijal: kromolij
Vodootpornost: Materijal tijela: IPX 6/7 DUAL SEAL SYSTEM
Materijal tijela: Materijal: Carbon
Materijal platforme: Materijal: Nehrđajući čelik
Područje platforme: Širina platforme: 64 mm
Ukupna visina hrpe (pedala + kućišta): 400 mm²
Širina platforme: 64 mm
Ukupna visina hrpe (pedala + kutije): 18,2 mm (11,9 + 6,3 mm )
Q kapacitet: 376 g
Povezivost: Micro USB