5 razloga da odaberete Castelli

Oznake:
5 razloga da odaberete Castelli>

1. Apsolutni lider u biciklističkoj odjeći koja postavlja trendove

Brand spada u apsolutni vrh u području biciklističke odjeće od 1876. godine, kada je Castelli< /a> je donio novi stil i inovaciju u biciklističku odjeću. U to vrijeme tvrtka je šivala biciklističku odjeću samo za biciklističke prvake i uvijek nudila individualan i kreativan pristup svakom od njih.

"Mi odijevamo prvake - budi jedan od njih." Ovaj moto slijedi Castelli do danas. Brend i dalje ističe kvalitetu i inovativnost u proizvodnji biciklističke odjeće te svoje proizvode nudi ne samo profesionalnim biciklistima, već i onima koji u slobodno vrijeme uživaju u vožnji biciklom i vole kvalitetne materijale. Više nije slučaj da marka nudi samo odjeću za vrhunske bicikliste.

2. Pionir u biciklističkoj odjeći

Castelli je donio inovacije u svijet biciklizma, kao što su pripijena odjeća, podstava od jelenje kože, ovratnik s patentnim zatvaračem ili džepovi na stražnjoj strani dresa, a ne ni za što tvrtku koju naziva revolucionarnom u svijetu trkaćeg biciklizma.

Castelli je također prvi koristio LYCRU® materijal. To je brendirano poliuretansko vlakno, čija je glavna značajka visoka elastičnost.

Čak i danas Castelli donosi nove tehnike, tehnologije i inovacije u svijet biciklističke odjeće. Među legendarnim Castellijevim proizvodima možemo pronaći, primjerice, odjeću s oznakom SUPERLEGGERA, izrađena od materijala koji se ponosi svojom lakoćom. Marka ROSSO CORSA Castelli koristi za označavanje proizvoda najviše kvalitete.

3. Vodoodbojni i prozračni materijali

Castelli koristi nanotehnologiju ne samo za proizvodnju iznimno laganih materijala, već i za proizvodnju vodoodbojnih ili prozračnih materijala. Materijal micro-piqué koristi se za izvrsno upijanje vlage i znoja.

Vodoodbojni i vjetrootporni dresovi iz ponude Castelli uključuju dres GABBA ROS. Dres je blago izoliran s prednje strane i vodootporan zahvaljujući ekskluzivnom materijalu GORE-TEX INFINIUM™ 205 Warm.

Savjet: zahvaljujući pamučnim dresovima za muškarce i žene, možete ostati biciklist čak i nakon što siđete s bicikla.

4. Kvalitetna biciklistička odjeća s mnogo funkcija

I najzahtjevniji kupci mogu birati iz ponude Castellija. U našoj e-trgovini možete pronaći razne krojeve, materijale i boje Castelli biciklističke odjeće. Ovdje ćete pronaći klasične tamnije boje, ali i upečatljive komade s reflektirajućim elementima - u tamnim i jarkim bojama Castelli proizvodi, primjerice, biciklističke dres A BLOCCO, koji se može pohvaliti s nekoliko prednosti.

Ovaj dres izrađen je od ProSecco Micromesh tkanine, koja izvrsno upija vlagu. Bočne stranice dresa sadrže mrežicu koja omogućuje odvod topline i osigurava toplinsku udobnost čak i po vrućem vremenu.

Rukavi dresa izrađeni su od elastične tkanine Velocity Rev2, zahvaljujući čemu su vrlo blizu tijela i ne sputavaju kretanje. Tu je i YKK® Vislon® patentni zatvarač pune dužine, koji je lakši od uobičajenih metalnih patentnih zatvarača i lako se otvara i zatvara tijekom vožnje.

Dresovi Castelli također imaju tri džepa na stražnjoj strani dresa dok srednji sadrži dodatni rastezljivi umetak i reflektirajuću ploču. U donjem dijelu nalaze se silikonski dijelovi za dobro držanje dresa.

5. Castellijeva suradnja s najboljim timovima u svijetu biciklizma

Castelli trenutno podržava i surađuje s profesionalnim biciklističkim timom Garmin-Cervélo. Zahvaljujući ovoj povezanosti rađaju se mnoge nove ideje i razmišljanja koja će zasigurno donijeti još mnogo inovacija u svijet kvalitetne biciklističke odjeće.

Savjet: Prilikom odabira Castelli odjeće provjerite da ste odabrali pravu veličinu. Talijani su obično niže visine, pa stoga odjeća ove marke može biti manja nego što smo navikli. Preporučamo da odaberete jednu ili dvije veličine veće.