• Povratak na 30 dana
  • Besplatna dostava od 69 €
Ne znate što odjenuti po ovakvom vremenu? Adrianova recenzija će vam pomoći

Ne znate što odjenuti po ovakvom vremenu? Adrianova recenzija će vam pomoći

Možda se ne čini tako, ali zima je još uvijek u punom jeku. Super je da još uvijek ima ljudi koji ni u ovo doba godine ne mrze sport. Prilikom bavljenja sportom po hladnom vremenu, posebno kada vozite bicikl, veliku ulogu igra odabir prave odjeće. U današnjem članku stoga ću pokušati sažeti svoja zapažanja i osjećaje s testiranja novog proizvoda iz HOLOKOLO-a, zimske jakne WINTER 2IN1. Kao što naziv sugerira, ovo je jedinstveni komad koji se sastoji od dva odvojena komada odjeće.

Michalova odlična TEST jakna Holokolo 2u1 zimska

Michalova odlična TEST jakna Holokolo 2u1 zimska

S dolaskom prave zime više nema potrebe za prelaskom na aktivnosti u zatvorenom prostoru. Naprotiv, prava zabava tek počinje. Ako ste iskusni zimski sportaš, sigurno znate da u ovom razdoblju ne možete bez kvalitetne zimske jakne. Proteklih tjedana imala sam priliku isprobati novi proizvod Holokolo radionice, jaknu pod nazivom 2 u 1 zima. Možete pročitati kako se držao na biciklu i drugim sportovima u sljedećoj recenziji.

Pregled jakne Holokolo 2u1: Kako je izdržala test?

Pregled jakne Holokolo 2u1: Kako je izdržala test?

Kad sam saznao da je Holokolo izbacio novu zimsku jaknu, odmah sam je pronašao na njihovoj web stranici i počeo čitati njene parametre. Prije svega me zanimala cijena koja mi se činila iznenađujuće visoka u odnosu na cijenu dresova iste marke. Nakon što sam pročitao ostale parametre, od koje je tkanine napravljena jakna i činjenicu da "2u1" znači odvojivi unutarnji prsluk, cijena jakne počela mi je biti logična. Odabrala sam jaknu u narančastoj boji i veličinu S, iako je to moja uobičajena veličina XS čak i za proizvode marke Holokolo. Kako je prošla moj test?

7 + 1 savjet za božićne darove za bicikliste

7 + 1 savjet za božićne darove za bicikliste

Božić se opet bliži, pa je vrijeme da se bacite u kupovinu poklona. Ponekad se inspiracija pojavi sama od sebe, ponekad vam ne preostaje ništa drugo nego kao i svake godine kupiti čarape i kozmetiku. Ako se vaši najmiliji bave biciklizmom, budite oprezni. Imamo nekoliko savjeta za vas koji će vam pomoći da već sada spasite božićni mir iz svoje dnevne sobe. Tako da se ne morate zamarati u prepunim trgovačkim centrima s brojem darova koje još treba smisliti i kupiti.