• Povratak na 30 dana
  • Besplatna dostava od 69 €

O autoru

Pregled jakne Holokolo 2u1: Kako je izdržala test?

Pregled jakne Holokolo 2u1: Kako je izdržala test?

Kad sam saznao da je Holokolo izbacio novu zimsku jaknu, odmah sam je pronašao na njihovoj web stranici i počeo čitati njene parametre. Prije svega me zanimala cijena koja mi se činila iznenađujuće visoka u odnosu na cijenu dresova iste marke. Nakon što sam pročitao ostale parametre, od koje je tkanine napravljena jakna i činjenicu da "2u1" znači odvojivi unutarnji prsluk, cijena jakne počela mi je biti logična. Odabrala sam jaknu u narančastoj boji i veličinu S, iako je to moja uobičajena veličina XS čak i za proizvode marke Holokolo. Kako je prošla moj test?

7 + 1 savjet za božićne darove za bicikliste

7 + 1 savjet za božićne darove za bicikliste

Božić se opet bliži, pa je vrijeme da se bacite u kupovinu poklona. Ponekad se inspiracija pojavi sama od sebe, ponekad vam ne preostaje ništa drugo nego kao i svake godine kupiti čarape i kozmetiku. Ako se vaši najmiliji bave biciklizmom, budite oprezni. Imamo nekoliko savjeta za vas koji će vam pomoći da već sada spasite božićni mir iz svoje dnevne sobe. Tako da se ne morate zamarati u prepunim trgovačkim centrima s brojem darova koje još treba smisliti i kupiti.

5 savjeta za uživanje u vožnji biciklom iu jesen

5 savjeta za uživanje u vožnji biciklom iu jesen

Ljeto se polako bliži kraju, djeca su se vratila u školu i sezona ljetnih praznika je završila. Toplo ljetno vrijeme više je iznimka, sunce će uskoro početi izlaziti kad ste već na poslu, a vidljivost neće biti idealna ni popodne. S dolaskom jeseni kod mnogih počinje loše raspoloženje protiv kojeg se najbolje bori kretanjem. Ali kako spriječiti da vas loša vidljivost i hladnije, kišovito vrijeme ograniče u vašim sportskim aktivnostima? To je upravo ono što ćemo pogledati u ovom članku.