Je li bolji prsluk ili jakna? Ne morate se više baviti ovom dilemom

Oznake:
Je li bolji prsluk ili jakna? Ne morate se više baviti ovom dilemom>

Holokolo dolazi s velikim zimskim novitetom. Nova zimska jakna Holokolo 2u1 uistinu je svestrana zimska jakna koju sam imao priliku isprobati i vjerujem da ćete je cijeniti i za nekoliko zimskih sportova.

Uobičajeno je da Holokolo svake nove sezone dolazi s nečim novim, a ni sada nije bilo drugačije. Ove zime dolazi i zimska jakna ispod koje samo treba odabrati pravu funkcionalnu odjeću i sportaš se ne mora bojati zime. Naziv jakne "dva u jedan" implicira da se sastoji od dva dijela - jakne i prsluka. U unutarnjem dijelu nalazi se prošiveni prsluk koji se može skinuti. Jakna zaista pruža potrebnu zaštitu od hladnoće tijekom raznih aktivnosti.

Moj odabir

Za osobno testiranje odabrala sam žutu reflektirajuću boju kako bih se dovoljno vidjela u veličini XL. Visoka sam 190 cm, a teška 87 kg. Izabrala sam veću veličinu zbog potrebe za dužim rukavima. Temperatura prilikom testiranja jakne bila je -6°C. Jaknu sam testirala tijekom zimskog planinarenja, trčanja i skijaškog trčanja.

Evaluacija

Pozitivno ocjenjujem sljedeće karakteristike ove nove zimske jakne:

- odličan dizajn jakne, stvarno na razini profesionalnih biciklističkih marki,

- kroj jakne i unutarnjeg prsluka je u "slim fit" stilu,

- cjenovno je pristupačnija od jakni konkurencije,

- prednji dio je izrađen od prozračnog materijala koji je bio otporan na vjetar, a istovremeno i na vodu (snijeg),

- reflektirajući elementi na rukavima, moderan Holokolo logo na ruci, cjelokupni izgled jakne osiguravaju potrebnu vidljivost kako bi sportaš bio uvijek viđen

- silikonski kraj u struku koji drži jaknu na mjestu,

- tri stražnja džepa, dva pametna prednja džepa i džep na prsima pružaju dovoljno prostora za pohranu raznih predmeta potrebnih za sport,

- unutarnje manšete rukava koje štite od vjetra i hladnog zraka,

- kraj jakne ima visoki ovratnik, koji savršeno štiti vrat od vjetra,

- patentni zatvarač je podstavljen, što znači da štiti kožu od iritacije ili peckanja muške brade,

Negativni omot:

- s osobnog gledišta, jakna bi mogla imati veći prsten na glavnom patentnom zatvaraču jakne. Rukovanje može biti teže u debelim rukavicama.

Ako i vi tražite funkcionalnu jaknu koja će vam osigurati toplinsku udobnost iu ovo hladno zimsko doba za razne sportove, a ne želite biti odjeveni kao snjegović, ne ustručavajte se kliknuti na stranicu Holokolo i odaberite pravu za sebe.