5 razloga da isprobate Gobik zimsku kolekciju

Oznake:
5 razloga da isprobate Gobik zimsku kolekciju>

Mladi španjolski brend Gobik osnovan je tek nedavno 2010. godine. Brend ćete lako prepoznati zahvaljujući njegovim odvažnim bojama i čistim linijama. Ovogodišnja zimska kolekcija obećava najbolju izvedbu u najtežim vremenskim uvjetima. Zašto ovaj brend ne smije nedostajati u vašoj zimskoj biciklističkoj garderobi?

1. Jedinstven dizajn

Svatko tko se u svijetu biciklizma osjeća kao riba u vodi prepoznat će odjeću brenda Gobik na prvi pogled. Čiste linije, hrabre boje i širok izbor unisex dresova, koji će pristajati gotovo svima, među glavnim su obilježjima brenda. Odjeća izgleda minimalistički i cijenit će je posebno oni koji ne traže ekstravagantne komade s uzorkom, ali ipak žele zablistati bicikl. Za nas je to ljubav na prvi pogled!

2. Jamstvo kvalitete

Brand Gobik za proizvodnju koristi materijale najviše kvalitete poput vjetrootpornih i vodootpornih biciklističke odjeće span> DVStretch™ membrane od Event® ili iznimno meke merino vune, koji osigurava savršenu regulaciju tjelesne temperature bez obzira na vremenske prilike. Uz to, Gobik je predan trajnom i održivom razvoju koristeći najprikladnije materijale.

3. Voda i vjetar nisu nužno

neprijatelji

Odvraćaju li vas vjetar i kiša često od vožnje biciklom? Gobik dresovi sadrže DVStretch™ membranu iz Eventa ®, koji pruža zaštitu od vjetra i otpornost na vodu, a istovremeno jamči dobru prozračnost i fleksibilnost. Savršen je za redovite izlete i treninge.


4. Ostanite topli

Gobik koristi vrhunske materijale za maksimalnu udobnost vožnje čak i po hladnom vremenu. U ponudi su npr. funkcionalne majice izrađene od popularne merino vune, koji je poznat po svojoj nevjerojatnoj sposobnosti termoregulacije i odvođenja vlage iz tijela.

Izolirana biciklistička oklopna termalna jakna koristi materijal za vanjski školjka Polartec® Neoshell®, koja se odlikuje svojom vodonepropusnošću i prozračnošću.

Iz našeg izbora hlača marke Gobik preporučujemo da isprobate hlače LIMITED 5.0 ​​​​K10 sa gusjenicama. Sadrže K10 biciklističku podlogu dvostruke gustoće i E.I.T Carbonium Flash bakteriostatsku tkaninu.

5. Patentirani Gobik Retention System uređaj zahvaljujući kojem nećete ništa izgubiti

Jeste li umorni od stalne brige tijekom vožnje da bi vam nešto moglo ispasti iz džepa na cesti? Gobik sustav zadržavanja je patentirani dodatak na dresovima, što jamči maksimalnu sigurnost za vaše dragocjenosti. Možete računati da ništa neće ispasti, bilo da vozite cestovni bicikl ili MTB.