5 razloga da odaberete Scott

Oznake:
5 razloga da odaberete Scott>

Hoćeš li krenuti u novu sezonu i promijeniti svoju biciklističku garderobu? Tražite brend koji nudi kvalitetne materijale, ali i udobnost? Za vas smo pripremili pet razloga zašto biste trebali odabrati marku Scott koja nudi dobar omjer cijene i kvalitete, jednostavan i učinkovit dizajn te niz funkcija koje će cijeniti i početnici i profesionalni biciklisti.

1. Jednostavan dizajn i puno dobrih stvari

Odjeća za bicikliste Scotta će vam se svidjeti pogotovo ako ste ljubitelj jednostavnog dizajna, ali ne možete bez korisnih gadgeta. Biciklistički dresovi Scott imaju poluautomatskizatvarač, koji osigurava da zatvarač ostane u željenom položaju i da se ne otkopčava sam od sebe. Zahvaljujući silikonu na elastičnom rubu dres ostaje na mjestu. Mrežasti dijelovi osigurati izvrsnu odvodnju vlage. Džepovi na poleđini dresa poslužit će za manje potrepštine.

2. Zakoračite u njega po kiši i vjetru

Jesu li vam vjetar ili kiša bili izgovor da preskočite vožnju biciklom? Zahvaljujući sustavu DRYOzone možete pobijediti vremenske uvjete u tren oka. Isprobajte jednu od Scottovih jakni koje stoje otpornost na vodu i vjetar.

Zahvaljujući DRYOzone materijalu koji se koristi u Scott jaknama, ne morate čak ni brinuti hoće li vam se odjeća smočiti. Kiša se slijeva niz vodoodbojni sloj na gornjem sloju materijala i ne upija vlagu. Materijal DRYOsphere bit će vaš pomoćnik, posebno u lošim vremenskim uvjetima. Međutim, zahvaljujući zaštitnoj prozračnoj barijeri, može izdržati i kišu.

3. Slobodno kretanje zahvaljujući DUROxpand

materijalu

Osjećate li ikada da se ne možete pravilno kretati u svojoj biciklističkoj odjeći, da vam je uska i da se ne možete rastegnuti? Obično greška nije samo pogrešna veličina ili loše pristajanje. Materijal često može biti kriv. Biciklistički dresovi i Scott hlače ali sretni ste neće oduzeti od biciklizma. Zahvaljujući DUROxpand materijalu, koji se rasteže u četiri smjera, vaši dresovi i Scott hlače omogućuju slobodno kretanje, što ćete posebno cijeniti tijekom dužih vožnji. Odjeća se lako prilagođava vašem tijelu.

4. Vozite se suho i udobno zahvaljujući materijalu DYROxcell

Znojna odjeća od koje vam je hladno na tijelu sigurno vam neće pridonijeti udobnosti tijekom vožnje, a osim toga postoji rizik da ćete se prehladiti . Pitate se kako riješiti ovaj problem? Opet, ne podcjenjujte važnost odabira pravog materijala. Scott biciklistička odjeća nudi udobnost hvala na brzosušeći materijal DRYOxcell koji se suši brže od normalnih materijala i ne upija vlagu.

A kako to sve funkcionira? DRYOxcell se temelji na tehnologiji brzog sušenja koja izvlači vlagu izravno iz kože i raspršuje je po većoj površini materijala. To će ubrzati proces isparavanja i vaša će odjeća ostati suha puno duže.

5. Zaista će svatko

naći nešto za sebe

>razni materijali, krojevi, uzorci i boje. Preferirate li pamučne biciklističke majice? U našoj ponudi Scott dresova pronaći ćete i dresove od organskog pamuka u nekoliko boja, koji su pogodni za univerzalnu upotrebu. Na vama je kako ćete ove sezone obogatiti svoju biciklističku garderobu. Ovogodišnje novosti možete vidjeti izravno u našoj e-trgovini.