5 razloga da odaberete brend Alé>

Talijanski brend Alé popularan je među biciklistima, ne samo zbog jedinstvenog dizajna i vrlo udobnog materijala, već i zbog drugih naprava i tehnologija koje vožnju biciklom čine iskustvom. Pogledajmo zajedno pet glavnih razloga zašto Alé odjeća nikako ne smije nedostajati u vašoj biciklističkoj garderobi.

1. Premium marka pogodna i za bicikliste hobiste

Talijanski brend Alé, rođen u 2013. u Veroni, definitivno ne pripada samo ormarima profesionalnih biciklista. Brend je povezan s biciklističkom legendom - njegovim osnivačem, profesionalnim belgijskim biciklistom Eddyjem Merckxom.

U ponudi biciklističke odjeće Alé pronaći ćete zaista širok izbor biciklističke odjeće kako za početnike tako i za naprednije bicikliste kojima je važna kvaliteta i udobnost. S Aléom ne morate brinuti da će vam se odjeća uništiti, poderati ili izgubiti prozračnost nekoliko mjeseci nakon kupnje.

Cijeli proces proizvodnje odjeće, od dizajna do isporuke, odvija se isključivo u Italiji u tvornici u blizini Verone s vlastitim odjelom za krojenje i modernim istraživačkim laboratorijem. I profesionalni i amaterski timovi doprinose svojim povratnim informacijama razvoju novih dresova.


2. Ekstravagantni motivi za one koji se žele istaknuti

Kada kažu Alé, većina biciklista ovu marku automatski asocira na maštovit dizajn, što upada u oči na prvi pogled. Ako ste biciklist koji se ne boji hrabrih uzoraka i boja, posegnite za biciklističkim dresom MEKSIKO, PR_R KENIJA< /a>, PR-R TETOVAŽA ili VERSILIA, u kojoj možete lako pokazati svoju osobnost na biciklu.

Za žene koje se ne boje ekstravagancije preporučujemo dresove TIGER LADY ili SKULL LADY. Proljetno raspoloženje možete postaviti uz dresove VERSILIA LADY, BUTTERFLY LADY ili FIORI DAMA.

U našoj ponudi Alé dresova možete pronaći i jednostavnije dezene, npr. dresove DELTA, ZVIJEZDE ili COLOR BLOCK. Što se tiče ženske odjeće, u ponudi imamo dresove CRYSTAL LADY ili COLOR BLOCK LADY.

3. Laserski rezani rukavi i druge stvari

Ne kaže se uzalud da Dres Alé je vaša druga koža. Dresovi su izrađeni od tri različita materijala za maksimalnu funkcionalnost. Za svaki komad odjeće koriste se inovativne tkanine koje zadovoljavaju zahtjeve pojedinih dijelova tijela.

Laserski rezani rukavi jamče savršeno pristajanje, a silikonski tretman osigurava da dres ostane na mjestu tijekom cijele vožnje. Dres je iznimno lagan i prozračan te ima antistatičku Rap Dry Carbon tkaninu na leđima s tri džepa. Zahvaljujući posebnoj zaštiti od UV zračenja i regulaciji vlage, prikladne su i za toplije vrijeme.

Biciklističke hlače imaju udoban silikonski rub i mekani dvostruki pojas od elastične tkanine. Umetci u biciklističkim hlačama uvijek uzimaju u obzir žensku i mušku anatomiju. Za dame i gospodu tvrtka Alé nudi biciklističke uloške vrhunske kvalitete koji su izrađeni od elastične mikrofibre. Uložak je prozračan cijelom površinom kako bi se osigurala maksimalna udobnost tijekom vožnje.

4. Izvrsna vidljivost zahvaljujući sigurnosnim značajkama

Upečatljive boje nisu samo karakteristična značajka Alé biciklističke odjeće. Brend također nudi sigurnosne reflektirajuće elemente, zahvaljujući kojima ćete biti nezaobilazni.

Dokaz za to je, na primjer, vožnja bicikla otporna na vjetar ZIMSKA jakna IRIDESCENT koju ćete posebno cijeniti po lošem vremenu. Svijetli i reflektirajući materijal otporan na vjetar daje ovoj jakni "kameleonski" izgled i stoga iznimnu vidljivost noću. Tkanina je prekrivena staklenim mikrosferama koje čine jaknu nevidljivom čak iu mraku.

Reflektivni elementi mogu se pronaći na dresovima i jaknama, kao i na hlačama ili dodacima.

5. Brend koji ima i žensku dušu

Brand Alé poznat je po podršci mnogim profesionalnim ženskim timovima. Stoga ženskoj kolekciji posvećuju doista iznimnu brigu. Na primjer, tvrtka Alé razvila je vlastite biciklističke uloške koji su dizajnirani posebno za žene. Također se fokusira na razvoj krojeva i detalja dizajniranih posebno za žensko tijelo. U kolekciji Alé naglasak je također stavljen na dizajn i niz modernih boja, koje svakako zaslužuju vašu pažnju u svijetu biciklističke mode.