5 razloga zašto možete uživati ​​u jahanju uz CamelBak brand čak i ljeti

Oznake:
5 razloga zašto možete uživati ​​u jahanju uz CamelBak brand čak i ljeti>

Tropski ljetni dani, temperature na kojima se ne želite naprezati (a kamoli ići na dugu vožnju biciklom) nego pozivaju da se propisno rashladite u bazenu i ne radite ništa slatko. Kako uživati ​​u ljetu na biciklu i po najvećim temperaturama? Probajte brend CamelBak koji vas neće iznevjeriti ni ljeti.

1. Hidratacija na biciklu nikada nije bila lakša

Brinete li se da vam ponekad nedostaje dovoljno tekućine na biciklu i da se nakon vožnje osjećate gotovo uništeno od iscrpljenosti? Osnivač američkog brenda CamelBakpravilne hidratacije >. Sve je počelo na biciklističkoj utrci HotterN' Hell 100 Mile u Teksasu 1988. godine. Kao što naziv utrke govori, sudionici su se suočili s velikom vrućinom.

Jedan od konkurenata, Michael Eidson, odlučili hidrataciju u ljetnim mjesecima riješiti na svoj originalan način. Budući da je radio kao civilni bolničar, posudio je vrećicu za infuziju od vozila hitne pomoći koju je dovezao direktno na utrku. Napunio ju je u stražnji džep svog dresa, prebacio cijev preko ramena i pričvrstio je na njegov dres s štipaljkom. Možda su mu se ostali konkurenti tada rugali, ali u isto vrijeme rodila se nova ideja, kako inovirati biciklistička oprema.< /span>

Brand CamelBak još uvijek prodaje biciklističke torbe za vodu< /b> vrhunske kvalitete. Kao biciklist, ne morate stati ili pustiti upravljač kada trebate piće. CamelBak je stoga popularan ne samo među biciklistima, već i među skijašima, planinarima ili planinarima na velikim nadmorskim visinama.


2. Vrećica za vodu umjesto boce

Kakva god vas biciklistička avantura očekuje, uz CamelBak možete si priuštiti doista prvo- klasa hidratacija . Vrećica za vodu zapremine 2 litre lako se može smjestiti u ruksake ovog brenda, a zahvaljujući posebnoj cjevčici /b> na taj način dolijevati tekućinu izravno tijekom vožnje.

Crux torba za vodu daje 20% više vode po gutljaju, ima ergonomsku ručku za lakše punjenje te ručicu za paljenje i gašenje zahvaljujući kojoj možete jednostavno spriječiti curenje vode. Ventil se sam zatvara nakon svakog pića, eliminirajući neugodno kapanje. Osim toga, ova vrećica za vodu je prošla zahtjevne testove otpornosti na stres i ne sadrži spojeve BPA, BPS i BPF koji mogu imati negativne učinci na zdravlje.< /span>

Hydroguard™ tehnologija također sprječava rast bakterija u spremniku i cijevima.< /p>

3. Ruksak u koji stane sve

Sanjate o savršenom ruksaku u koji može stati sva vaša biciklistička oprema, grickalice, voda i još mnogo toga? Robna marka CamelBak nudi nekoliko vrsta ruksaka s ekstrastandardnim prostorom za pohranu.

Na primjer, omiljeni naprtnjača M.U.L.E.® može se pohvaliti savršenom veličinom i pametnim mogućnostima pohrane s lako dostupnim džepom za dodatni sloj odjeću ili mokru jaknu nakon kišnog dana. Također ćete pronaći uklonjivi stabilizirajući remen za veću fleksibilnost i udobnost.

Još jedan ključni dodatak je Magnetic Tube Trap™ koji radi kao magnetska zamka za cijev vrećice za vodu CamelBak. Air Support™ stražnja ploča izrađena od vrlo laganog materijala s maksimalnom ventilacijom omogućit će vam udobnost tijekom cijele vožnje. < /p>

Ako tražite najlakši mogući ruksak, preporučujemo da odaberete ruksak Classic Light (volumen 4 l) ili Rouge Light ( obujam 7 l).

LOBO™ ruksak osim toga, nudi integrirani organizator alata tako da ste spremni za sve dok ste u pokretu.< /p>

A ako tražite gotovo "bez dna" M.U.L.E.® COMMUTE ruksak zapremine 22 l bit će najbolji izbor za vas.


4. Vrhunske biciklističke boce za djecu i odrasle

Uz CamelBak ruksake u ponudi imamo i biciklističke boce. Biciklistička boca EDDY® + FILTERED ističe se za svoj filtar za vodu. Dakle, bez obzira gdje se nalazite, možete jednostavno filtrirati vodu odmah.

Voda prolazi kroz dva odvojena stupnja filtracije - filtar sa šupljim vlaknima uklanja bakterije, parazite i mikroplastiku i filtar za izmjenu iona smanjuje olovo, klor i druge neželjene kemikalije.

Glavni spremnik izrađen je od vrlo izdržljive i lagane Tritan™ Renew plastike koja se proizvodi od 50% recikliranog materijala. Otporan je na mirise i mrlje te ne sadrži opasne spojeve BPA, BPS i BPF.

Druge vrhunske biciklističke boce u nekoliko boja dizajnirane su da sigurno stanu u različite kaveze za boce. Lako se sabijaju b> i unosite više tekućine uz mnogo manje napora. U ponudi su ibočice za bebe, koji će svojim dizajnom oduševiti mališane. Ove boce također ne sadrže opasne spojeve BPA, BPS i BPF.

5. Izrađen od recikliranih materijala bez opasnih kemikalija

Sve dok niste ravnodušni prema okolišu i patite od proizvodnje bez opasnih kemijskih tvari, CamelBak oprema je pravi izbor. CamelBak ruksaci zaslužili su Repurpose Gold Sustainability Badge, koji potvrđuje da je oprema izrađena od recikliranih materijala, korištenjem sigurnijih kemikalija i dizajnirana do , kako bismo zaštitili resurse i smanjili količinu raspoloživog materijala.