5 razloga zašto se isplati ulagati u brend UYN

Oznake:
5 razloga zašto se isplati ulagati u brend UYN>

Vruće ljetno vrijeme ponekad vožnju biciklom može učiniti stvarno neugodnom. No, često je za to kriv pogrešan odabir biciklističke odjeće. Primjerice, kvalitetna odjeća talijanskog brenda UYN, koja spaja talijanski dizajn i patentirane materijale, može se nositi s neugodnim uvjetima i temperaturama. Pogledajmo ga danas pobliže i vidimo zašto se isplati ulagati u njega.

1. Ljubav na prvi dodir

"Oslobodite svoju prirodu", to je moto branda UYN. Zašto je to tako saznat ćete na prvi dodir. Znate li onaj osjećaj kada u roku od nekoliko sekundi shvatite da u rukama držite biciklističku odjeću izrađenu od vrlo kvalitetnog materijala? Razliku ćete prepoznati gotovo odmah, a ne morate čak ni nositi odjeću da biste se sami uvjerili.

UYN dresovi izrađeni su od elastičnog materijala koji savršeno prati figuru i osigurava maksimalnu aerodinamičnost. Tu je i mikroperforacija na stražnjoj strani dresa za bolju termoregulaciju i uklanjanje znoja.

2. Ekskluzivno pakiranje

Tko bi rekao da raspakiranje sportske odjeće može biti doživljaj? Ako naručite odjeću branda UYN, veselite se ekskluzivnom pakiranju u kojem možete pronaći sve podatke o korištenim materijalima, svojstvima i o samoj marki. Sve to dodatno u profesionalnoj grafičkoj obradi. Ako tražite najvišu kvalitetu, ne možete pogriješiti s markom UYN.3. Prirodna antibakterijska vlakna za maksimalnu udobnost

Brand UYN razlikuje se ne samo po pakiranju, već također korištenjem posebnih biljnih vlakana NATEX, koje koristi za izradu odjeće. Vlakna karakteriziraju antibakterijska svojstva zahvaljujući kojima smanjuju stvaranje neugodnih mirisa. Osim toga, suši se 50% brže i 25% je lakši od ostalih materijala.

Materijal dobro odvodi znoj i puno se brže suši. Vožnje po ljetnom vremenu možda više nisu vaš neprijatelj, ali zaista možete u njima uživati ​​u potpunosti.

AIRNEX materijal zauzvrat hvata toplinu i stvara učinkovit izolacijski učinak. Štoviše, radi se o potpuno održivom materijalu, koji je napravljen od preostalog materijala nastalog tijekom proizvodnje UYN proizvoda. Zahvaljujući tome, robna marka UYN dosegla je proizvodni proces s nula otpada.

4. Recite zbogom neudobnim šavovima!

Smetaju li vam neudobni šavovi na vašoj biciklističkoj odjeći? Ovu brigu možete ostaviti iza sebe s odjećom iz UYN-a. Marka koristi samo potreban minimum šavova i podiže biciklizam (ili druge sportove) na puno višu razinu. Zahvaljujući vrlo fleksibilnom materijalu, ne ometa kretanje.

Još jedna prednost je da ispod UYN dresova nema potrebe za nošenjem donjeg rublja. Dakle, ne morate se brinuti da će ulaganje u brand UYN značajno povećati vaš proračun nego s drugim brendovima .5. Proizvodnja bez otpada

Je li vam stalo do toga kako brend pristupa okolini? Održivost i ekološka rješenja među prioritetima su branda UYN. Stoga nije ni čudo što je UYN dobio međunarodni OEKO-TEX certifikat. Zahvaljujući ovoj nagradi, možete biti sigurni da tvrtka ispunjava najstrože kriterije održivosti tijekom proizvodnje.

UYN je čak razvio posebnu tehnologiju koja može uhvatiti do sto milijuna mikroplastičnih vlakana godišnje. Za proizvodnju svojih proizvoda uglavnom koristi prirodna vlakna te ih modificira na način da se smanji raspršivanje mikroplastike.