Najveća trgovina s biciklističkom odjećom u Slovačkoj

Oznake:
Najveća trgovina s biciklističkom odjećom u Slovačkoj>

Salon se nalazi u Bratislavi na izravnom križanju biciklističkih staza. Tim ljudi koji razumije karakteristike proizvoda i potrebe biciklista pomoći će vam u odabiru.

Posjetitelje dočekuju otvoreni prostor, iskusno osoblje i izbor proizvoda poznatih marki kao što su Alé, Castelli, Agu, Biotex, Scott ili Santini. Osim toga, ovdje se mogu isprobati svi proizvodi koje klijent pogleda u e-shopu, jer je u sklopu trgovine i skladište s proizvodima koji se odavde distribuiraju diljem Europe. Korisnici također mogu uživati ​​u jedinstvenim natjecanjima za proizvode svaki mjesec.

Izbor je zaista raznolik - što se tiče dizajna, materijala i cijena. U trgovini Holokolo uvijek možete pronaći aktualne kolekcije prema godišnjim dobima u veličinama od XS do 7XL. Prodajom biciklističke odjeće bavimo se više od 10 godina i zato vjerujemo da je biciklizam jednostavno strast, bez obzira na godine i proporcije...

Dođite i uvjerite se! Čekamo vas na adresi Pri vinohradoch 269/a, gdje možete udobno parkirati svoj automobil ili bicikl direktno u trgovini.