Novo: Unikatni dresovi s kartom Tour de Francea autističnog dizajnera

Oznake:
Novo: Unikatni dresovi s kartom Tour de Francea autističnog dizajnera>

Kako izgleda kad se talent mladog autističnog dizajnera spoji s ljubavlju prema biciklizmu? Na primjer, izradom originalnih biciklističkih dresova. Nedavno smo pokrenuli prodaju nove limitirane serije Holokolo Elite dresova koji su nastali u suradnji s brendom Maappi i na kojima se nalazi karta Tour de Francea u obliku bicikla izravno iz ruku Matěja Hošeka, mladi autistični umjetnik.

Tour de Maappi

Matěj ne samo da voli crtati prometne karte, već je i zaljubljenik u biciklizam. Nije slučajnost da se Maappi Elite dres tek nedavno pojavio na našem e-shopu. Dres je ukrašen printom karte u obliku bicikla koji je naslikao Matěj pod brendom Maappi. Pojedine linije nose imena po poznatim biciklističkim utrkama. Stanice tada nose imena najuspješnijih svjetskih biciklista.

"Sudjelovanje u izradi biciklističkog dresa za mene je bilo jedno iskustvo. Biciklizam je moja strast kao i slikanje. Vozim bicikl od kad sam bio 'baby seat'. Dok sam vozio bicikl, moja se majka mogla opustiti jer sam bio miran i zadovoljan dok je putovala sa mnom. Od tada zajedno idemo na biciklističke izlete i nastavljamo se ispuštati. Već se veselimo obući dres," kaže Matěj o suradnji.Veličine za svakoga, vrhunski materijali i poslastice

Dres je dostupan u ženskoj i muškoj verziji. Osim toga, dostupan je i u većim veličinama - u veličinama XS do 6XL za muškarce i u veličinama XS do XL za žene. Za izradu dresa korišten je isti vrhunski materijal kao i nova Holokolo Elite kolekcija. Dresovi su izrađeni od visoko elastične tkanine s maksimalnom prozračnošću.

Tu su i gadgeti poput YKK patentnog zatvarača s laganim klizačem i efektnim završetkom koji je dodatno prekriven antiabrazivnim slojem tkanina, ili tri ojačana stražnja džepai poseban skriveni bočni džep s patentnim zatvaračem. Zahvaljujući talijanskom silikonskom MARC završetku, dres ostaje na mjestu tijekom vožnje kako treba.

Savjet: Pregledajte cijelu Holokolo Elite kolekciju.Tko je Matej Hošek?

Matěj Hošek rođen je 2004. s poremećajem iz spektra autizma. Ipak, zahvaljujući obitelji, uspio se nositi sa sudbinom i pronašao želju krenuti putem umjetnosti. Divi se javnom prijevozu, strastveno voli slikati prometne karte, zanimaju ga arhitektura, dizajn i vizualna umjetnost. Kad ne crta, izlazi na biciklu.