Sigurnost bicikla: 5 razloga da odaberete POC

Oznake:
Sigurnost bicikla: 5 razloga da odaberete POC>

Kada pomislite na sigurnost na biciklu, mnogima od vas prvo padne na pamet švedski POC brend koja nudi ne samo ekskluzivnu biciklističku opremu poput kaciga, štitnika ili naočala, već i vlastitu modernu biciklističku odjeću. Što čini POC tako jedinstvenim i zašto se isplati ulagati u ovu marku?

1. MIPS tehnologija - najsigurnije kacige u našoj ponudiIako POC biciklistička oprema svakako nije najjeftinija, njezinom kupnjom dobivate zaista kvalitetnu i sigurnu opremu koja vam može spasiti i život.

Brand POC uglavnom se povezuje s < b >kacige, koje su proizvedene modernim tehnologijama i sinonim su za sigurnost. Jedan od razloga zašto su POC kacige hvaljene u svijetu biciklizma je korištenje MIPS® sustava.

MIPS® sustav pruža povećanu zaštitu u određenim vrstama kaciga. Sustav zapravo funkcionira kao neka vrsta amortizacije kacige, čime se značajno smanjuju rotacijske sile i sprječava njihov prijenos do mozga.

2. Čip koji vam može spasiti životJeste li znali da su odabrane POC kacige dizajniran da omogući hitnim službama da pomognu što je brže moguće u slučaju nesreće? Ako ste ljubitelj vožnje bicikla po teškom terenu i divlja priroda vas neće spriječiti, ove će kacige biti prava stvar za vas.

Odabrane kacige sadrže NFC Medical ID čip koji pohranjuje važne informacije o biciklistu i odmah je dostupan na mjestu nesreće. Svoj zdravstveni profil i podatke za kontakt možete prenijeti izravno na kacigu.

Nadalje, zahvaljujući RECCO® reflektorima ugrađenim u stražnji dio kacige, spasioci vas mogu brzo i lako pronaći u slučaju nesreće, gdje god se nalazili.

3. Naočalne leće razvijene u suradnji s tvrtkom Carl ZeissTražite oštar, jasan pogled i sofisticirani dizajn? POC naočale opremljene su visokokvalitetnim Clarity lećama< /b > razvijen u suradnji s vodećom tvrtkom u optičkoj industriji Carl Zeiss. Poboljšavaju vidljivost, jasno se vide sve neravnine na cesti i omogućuju periferni vid.

Naočale imaju izdržljiv okvir koji se neće oštetiti u slučaju pada. Ističu se laganom konstrukcijom. Kod nekih vrsta naočala pronaći ćete hidrofilnu gumu na nogama i gredi. Zahvaljujući tome, naočale se gotovo ne miču s lica i ostaju na mjestu čak i kada se znojite ili pada kiša. Nije potrebno spominjati da je visoka UV zaštita samo po sebi razumljiva kod svih vrsta POC naočala.


4. Štitnici koji se prilagođavaju vama

Uz popularne kacige i naočale, tvrtka POC nudi i vrlo udobni štitnici. One su prilagođene da omekšaju s tjelesnom temperaturom, ali se odmah stvrdnu i apsorbiraju udarac za udarcem.

Čuvari koriste inteligentni 3D oblikovani VPD materijal. U isto vrijeme odvodi znoj i vlagu. Štitnici su 3D oblikovani kako bi se savršeno prilagodili koljenu.

5. Ultramoderan i sofisticiran dizajnTražite li moderan i privlačan dizajn? Svi POC dodaci dizajnirani su tako da i najzahtjevniji biciklist može birati među njima. Marka POC poznata je ne samo po dodacima kao što su kacige, štitnici i naočale, već i vlastita biciklistička odjeća.

U našoj e-trgovini možete pogledati ponudu novih dresova s ​​kratkim i dugim rukavima. Dresovi su izrađeni od funkcionalnog mrežastog materijala koji upija znoj, što ćete cijeniti posebno ljeti. Za maksimalnu udobnost stražnji dio dresa je produžen, a dres ima silikonsku završnicu i elastičnu manžetu.