Jedan bicikl je sam za velike avanture - Biciklizam kao velika podrška za partnerstvo

Jedan bicikl je sam za velike avanture - Biciklizam kao velika podrška za partnerstvo>

Zašto se biciklizam često naziva individualnim sportom? Možda baš zato što čovjek može sam uživati, učiniti sport ugodnim. Ali ponekad se ne radi samo o performansama, sagorjelim kalorijama i prijeđenim kilometrima. Ponekad je važno dijeliti tu radost sporta s nekim drugim. Najbolje je provesti slobodno vrijeme i uživati ​​u omiljenom sportu sa svojim partnerom /partnerom.

Moj osobni put do biciklizma bio je uglavnom kroz vezu, budući da nisam imao automobil ili bilo koje drugo motorizirano prijevozno sredstvo, morao sam voziti svoja dva prijatelj na kotačima na putu do spoja . Ja sam tipičan primjer zavojite ceste za biciklizam. Počeo sam na starom malom biciklu koji sam koristio samo za odlazak u trgovinu. Mislim da se pravi dokaz ljubavi pokazao već kad sam uspio prevaliti ukupno 15 km po makadamskoj cesti s malim, neovješeni bicikl. Postupno sam prelazio na sve bolji i bolji bicikl dok nisam zavolio cestovni biciklizam, pri čemu sam i ostao.

Često sam jahao sam, jer sam uglavnom želio jahati, ali sam shvatio da i vožnja u paru ima svoju čar. Ako osoba već ima djevojku, s kojom želi provoditi sve više vremena, počinje povezivati ​​jedno s drugim. Postupno su moja usamljena putovanja postala rjeđa ipridružila mi se moja djevojka. Može se reći da mi je počela pokazivati ​​i rute, mjesta koja nikad prije nisam vidio, na kojima nikad prije nisam bio.

Kako izgleda jedno tako obično putovanje udvoje? Kročimo nogom na destinaciju, fotografiramo, objavljujemo na društvenim mrežama i čekamo pohvalne komentare. Kao pravi sportaši, znate da nije uvijek tako jednostavno. Težak rad koji je bio dio putovanja ne može se vidjeti na prekrasnim romantičnim fotografijama. Nije uvijek tako romantična idila. Doživjeli smo i zahtjevnije sportske nastupe koji su nerijetko bili popraćeni suzama od umora. Često se, unatoč društvu, čovjek udubi u svoje misli. Zatim dolazi tolerancija i prihvaćanje da partner treba sam rješavati teže situacije. Drugi put dolazi do izražaja podrška koju parovi pružaju jedno drugome. Riječ je o situacijama koje fotografije objavljene na društvenim mrežama ne bilježe.

Mislim da i sport daje dovoljno prostora za upoznavanje partneri.
Putovi ne vode uvijek samo nizbrdo . U težim trenucima pokazat će nam se prave strane jednih drugih. Slabije strane kao što su nestrpljivost, eksplozivnost, slaba odlučnost, ali i one pozitivne strane koje pridonose dobrom osjećaju o drugoj osobi i želji da provedete više vremena zajedno, mogu se lijepo pokazati. Također će pokazati ima li partner dovoljno hrabrosti za tehnički zahtjevne i brze MTB spustove ili brze spustove po cesti. Oni također određuju jedni drugima izdržljivost ili strpljenje pri raspodjeli snaga u usponima.

Stoga, preporučujem ako želite isprobati svoj regulatorNajveći bonus provođenja slobodnog vremena u sportu su nezaboravna iskustva . Bilo da se radi o sretnim trenucima u društvu drugih ili o novootkrivenim mjestima. Osobno vidim neograničene mogućnosti upoznavanja novih mjesta i spomenika. Biciklizam također može biti vrlo dobro sredstvo, način da svoj ljetni odmor učinite ugodnijim. Na taj način odmor postaje zanimljiviji, dinamičniji, kada je sterotip odmora ograničen i moguće je u njemu maksimalno uživati.

Što mi je zajedničko bavljenje sportom dalo? Više puta bih se okrenuo tri četvrtine puta. Razlog je bila ili iscrpljenost ili ne baš ugodni vremenski uvjeti. Tada sam otkrio da čovjeka naprijed tjera i prisutnost i energija drugoga. Kad sam isto pitanje postavio supruzi, odgovorila mi je da ne bi stigla na puno mjesta da je nisam psihički vukao do cilja. Paradoksalno, ona mi je pokazala čari sporta, ja sam pomaknuo njene sportske granice. To je ono što ja zovem međusobno nadopunjavanje. Sada se samo nadamo da će i naše dijete naslijediti entuzijazam za zajedničko bavljenje sportom ? < /span>

Vjerujete li u ljubav na prvi pogled? Vjerujem u određeni šarm, ali prava ljubav dolazi s vremenom. Mislim da je potpuno isto s biciklizmom.