BICIKLISTI NA PRVI POGLED!>

Kvalitetna biciklistička majica kratkih rukava za slobodno vrijeme stvar je srca, kao i sam biciklizam, i zato smo odlučili kreirati kolekciju koja će napraviti prijelaz iz biciklističke odjeće u "normalnu" dnevnu odjeću još glatkije. Uostalom, tko ne bi želio pokazati svoju strast prema vožnji bicikla!

Stoga se rodila ideja napraviti lifestyle liniju za urbani život biciklista koji će jednostavno provesti cijeli dan s vama. Tako je nastao NU. bi holocolo.

Naš vlastiti kreativni tim dobio je zadatak dizajnirati majice koje će biti prikladne za ured, školu i slobodno vrijeme te vam omogućiti da ostanete povezani s vašim omiljenim sportom. Nastalo je konačnih 11 dizajna - neki jednostavni, drugi razigrani, a naravno, mislili smo i na ljubitelje slavne Grand Tour ?

Posebnost naših majica je i simpatičan detalj u obliku biciklističkog mota koji će vas uvijek podsjećati na užitak vožnje.

Kao i kod dresova i ostale opreme, i u ovom slučaju smo pazili na kvalitetu izrade. Testirali smo različite oblike majica, materijale, printeve, vezove, aplikacije. Ukratko, svaki je proizvod prošao kroz naše ruke dok nismo pronašli odgovarajuće lokalne dobavljače.

Željeli smo da vam naše uniseks majice omoguće da uživate u strasti vožnje bicikla čak i nakon vožnje.

Koji vam je dizajn najdraži?