UPOZNAJTE HOLOCOLO. ili KAKO JE NASTALA NAŠA VLASTITA ZBIRKA

Oznake:
UPOZNAJTE HOLOCOLO. ili KAKO JE NASTALA NAŠA VLASTITA ZBIRKA>

Svaki dio biciklističke opreme trebao bi riješiti problem vozača. Funkcionalnost i kvaliteta dobivaju novo značenje na biciklu koji bi trebao biti dostupan svakom entuzijastu. Tome nas je naučilo i 10 godina iskustva na tržištu biciklističke odjeće, ali i razgovori s našim prijateljima i vama kupcima.

S naglaskom na tim vrijednostima nastala je naša prva vlastita kolekcija biciklističke odjeće Holokolo. Svaki proizvod dizajniran je s naglaskom na izdržljivost, učinkovitost i užitak u vožnji. Nije bitno jeste li profesionalni trkač ili povremeni jahač.

Zimsku kolekciju za vas smo počeli pripremati, kao i obično, od ljeta J Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s proizvođačem biciklističke odjeće, čije smo proizvode i sami testirali već nekoliko godina, nije bilo dvojbe o suradnji u proizvodnji. Ukratko, odabir pravih partnera bio je ključan.

U našem sjedištu u Bratislavi stvoren je mali proizvodni tim koji se sastoji od dizajnera, stručnjaka za proizvode, marketinških stručnjaka i biciklista s pažnjom na detalje i posebnim pristupom. Naš cilj je bio donijeti na tržište biciklističku odjeću za sve bicikliste. Kolekcija je stoga kreirana tako da se lako može kombinirati i izmjenjivati, au njoj su "svoje" pronašle i odvažnije klijentice, ali i bezvremenski minimalisti.

Nova kolekcija Holokolo sastoji se od unikatnih dizajnerskih komada - 9 zimskih dresova, 2 duge hlače s prtljažnikom i rukavicama, koji se mogu kombinirati po želji. Dresove možete pronaći u 8 unisex dezena dopunjenih 1 čisto ženstvenim krojem, u veličinama od XS do 3XL. Na vama je što ćete odabrati.

Funkcionalnost u kombinaciji s bezvremenskim dizajnom, dostupan svima - to je upravo ono što je marka odjeće Holokolo trebala biti. Pogledajte našu prvu prilagođenu kolekciju ovdje i javite nam kako vam se sviđaju komadi sviđa im se.