TRACE BLUE WINTER HOLOKOLO ZIMSKI SET TEST>

Vjerujem da mnogi biciklistički entuzijasti imaju samo najljepše uspomene na ovo ljeto i biciklistička iskustva vezana uz njega. Sezona je završila i u pro pelotonu, jer svi Grand Tourovi, Svjetska prvenstva ili odgođeni proljetni klasici već znaju imena pobjednika.

Trenutno je počeo jesenski dio sezone. U proljeće se divimo prirodi koja se budi nakon zime, au jesen nas fascinira široka paleta šarenih boja. Jesensko vrijeme ne mora obeshrabriti bicikliste da slobodno vrijeme provedu na biciklu. Naravno, vanjska temperatura prilagođava se godišnjem dobu, pa bi i dobar biciklist trebao pripremiti promjenu garderobe. Kratke hlače i dresove kratkih rukava treba zamijeniti izoliranim dugim hlačama < /u>, a dres s dugim rukavima i odgovarajući dodaci.

PRAVI IZBOR

Stvarno cijenim suradnju s Holokolom i zahvaljujem im na prilici da putem bloga podijelim svoja mišljenja i iskustva s putovanja. Prije par dana dobila sam ponudu za testiranje zimskog seta Holokolo. Zaintrigirala me ova prilika i vrlo sam sretan prihvatiti izazov. Izabrao sam Holokolo set - Trace Blue winter jer sam odmah zamislio kako spojiti boje odjeće sa svojim biciklom. Prilikom odabira seta, cijenila sam izvrsnu cijenu za cijeli set. Impresionirale su me karakteristike seta, posebno prozračnost i izolirani elastični materijal.

Obuci se i KRENI

Nakon što sam raspakirao paket i testirao set, jedva sam čekao da ga konačno isprobam na stvarnom terenu. Moje tradicionalne vožnje vode oko Visokih Tatri. U vrijeme kada ljudi u gradovima iz ormara vade maksimalan broj kaputa, prsluka ili balonera, ispod Tatri već stružemo po vjetrobranskim staklima automobila i moramo se toplije obući za vožnju biciklom.

Tipično jesensko vrijeme pokazalo je 8°C u PC ciklusu. Iako je sunce barem pridonijelo lijepom vedrom vremenu, vjetar je podsjetio da su ljetni dani već prošli. Već prvi osjećaj na biciklu u novom biciklističkom setu bio je odličan. Uz moju visinu od 190 cm i težinu od 86 kg, veličina L savršeno mi je pristajala i nisam osjećala nikakvu nelagodu. U zimski komplet Holokolo dodala sam i nešto iz svoje garderobe. Osnova je bio prvi sloj – potkošulja s dugim rukavi< /u> na koje sam stavio džersej kratkih rukava. Također sam dovršio odjeću < jaka >kapa ispod kacige i ogrlica. Sve je spremno, idemo u vožnju i testiranje za 3 ... 2 ... 1 ...

IZOLIRANE DUGE HLAČE HOLOKOLO

Hlače su izrađene od elastičnog materijala i tako savršeno prilagođene figuri. Ugodan na dodir materijal s flisom koji je ugodno grijao pa mi tijekom vožnje nije bilo hladno na koljenima, listovima ili bedrima. Zaista ćete cijeniti udobnost tijekom vožnje zahvaljujući ugodnoj podlozi od gela koja pristaje kao salivena i nisam imao neugodan osjećaj da se podloga pomiče po sedlu.

Hlače imaju zaštitne reflektirajuće elemente, što ćete cijeniti prilikom vožnje u večernjim satima ili kasnije poslijepodne, kada je vidljivost znatno smanjena i želite biti viđeni na cesti. Elegantni logotip Holokolo na stražnjoj strani hlača ili na listovima dodaje još jedan plus dizajnu.

Izolirani dres izrađen je od prozračnog materijala i zahvaljujući flisu održavao je tijelo toplim tijekom cijele vožnje. Cijenim veći prsten klizača patentnog zatvarača, koji možete koristiti za otvaranje ili zatvaranje patentnog zatvarača tijekom vožnje, čak i s debljim rukavicama. Dres je završen silikonskom trakom koja ga drži na mjestu. Standardno ima tri stražnja džepa, dovoljno velika da sakriju prsluk, kabanicu ili sitnice poput mobitela ili ključeva. Rukavi su završeni elastičnom trakom koju bih ja osobno zamijenio dužim suženim patentom na zglobu. Osobito visoki biciklisti bi cijenili ovaj detalj. To je uglavnom stvar navike.

IZOLIRANE RUKAVICE HOLOKOLO

Rukavice su maksimalno ispunile svoju svrhu. Zaista su lijepo grijale, odolijevale hladnoći pri spustu, nisu peckale prste, a nije bilo problema ni s prebacivanjem ni s kočenjem. Cijenit ćete nježno grubljenje sa strane dlana, kako dlanovi ne bi klizili po upravljaču i omotu. Veselim se korištenju ovih rukavica za druge sportove po hladnom vremenu, kao što su trčanje, planinarenje ili skijaško trčanje.

Ako ne želite prestati voziti zbog hladnijeg vremena i želite uživati ​​u ljepoti šarene jeseni sa sjedala svog bicikla, ne ustručavajte se kupiti pravi zimski set za sebe. Mislim da će svaki biciklist u ponudi Holokola pronaći ono što mu zaista treba. Širok asortiman robnih marki, kvalitetni materijali, odličan omjer cijene i kvalitete odjeće.

Naravno, ako ne znate kako odabrati pravu veličinu, pogledajte tablicu veličina na stranici Holokolo ili ih kontaktirajte direktno i sigurno će vas rado i rado savjetovati. Osobno sam jako sretna što sam mogla isprobati TRACE Blue WINTER Holokolo set i napisati par redaka koji opisuju moje osjećaje o ovom setu. Hvala Hokolo :- )