Kupiti>

Postupno raspadanje biciklističke odjeće i obuće natjeralo me da počnem tražiti nove stvari. Gledala sam tenisice u jednom dućanu, kratke hlače u drugom i duge čizme u trećem. Onda sam se sjetio da Holokolo prodaje i tenisice, pa čak i krpe za bicikle :-) I na još veće iznenađenje, marginalni brojevi, odnosno čamci i jedra, sa širokim izborom na stanju.

Kad je kopča na mojim starim MTB cipelama skoro otpala prije zadnje vožnje, morao sam se odlučiti na dugo odgađanu kupnju. Ja sam osoba koja mrzi shopping i kada mi nešto zatreba, želim spojiti više stvari odjednom, kako bih dugo imala mir.

Budući da živim u Bratislavi, idite ravno do fizičke trgovine za koju se kaže da je Holokolo razvio u drugim zemljama, a možda čak iu gradovima u Slovačkoj.

Unaprijed odabrano na webu MTB < span >gaernecipele, ne samo zagasito crne, već i srebrne, kao moj stroj s punim ovjesom (navodno usklađene boje čine vozača bržim), odmah pristaju, samo je šteta što je moglo ne uzeti za lijevu nogu broj 47 i desnu 48 :-) Desna je pobijedila.

Sljedeće su bile MTB kratke hlače. Budući da sam Haveny nosila više od tri godine i da su se također raspadale, bile su potrebne nove. Za oko mi je zapeo kaki od Scott, odgovara veličini, dodaj u košaricu. < /p>

A kad sam već u radnji, a moju dugu cestovnu zimsku kapiju sašivenu nakon zimskog pada na ledu treba nadopuniti novom. Unatoč tome što, nakon maksimalnog zadovoljstva s originalima, koje sam htjela ponovno kupiti, jedino Holokolo ne prodaje navedeni brend, dala sam šansu brendu iz njihove ponude. Odluku između Castellija i Santinija pobijedio je Santini, što je uzrokovalo veličinu XXXL biti na zalihi. Štoviše, bedra kultivirana godinama vožnje biciklom neće samo tako proći:-)

Uz moj shopping, dovezla se i moja supruga, koja je inače naslijedila moje izlizane kacige, ali htio sam ju obradovati novom prekrasnom Limarkou. Ja nosim Limar, a samim time i ona moje starije, a njihovu lakoću i praktičnost nećemo ugroziti.

Ova kupnja završila je s pamučnim t -košulja iz Castellija , koju sam primijetila prilikom posljednjeg posjeta dućanu prije šest mjeseci, ali tada nisu imali moju veličinu. Iznimno sam opsjednut majicama pa sam se nakon godinu dana razveselio jednom novom, biciklističke tematike.

Sljedeća kupnja može biti za pola godine, kada se opet skupe dotrajale stvari u mojoj biciklističkoj garderobi.

Stvarno cijenim širok opseg Holokola, gdje možete kupiti sve pod jednim krovom, bilo virtualno ili fizičko.

Nedostaje mi samo pribor poput svjetala, kaputa, alata, ali ne možete imati sve. Pa možda nas s vremenom iznenade...