SIX2 SML SUPERLAGANA MAJICA – TAJNO ORUŽJE ZA VOŽNJU BICIKLA PO EKSTREMNIM VRUĆINAMA

Oznake:
SIX2 SML SUPERLAGANA MAJICA – TAJNO ORUŽJE ZA VOŽNJU BICIKLA PO EKSTREMNIM VRUĆINAMA>

Vrijeme je zadnjih ljeta bilo jako vruće. Temperature iznad 35 stupnjeva ovdje više nisu rijetkost. Po mom mišljenju, u takvom "safariju" nemoguće se potpuno aklimatizirati na treninge i utrke, pa se svaka tjelesna aktivnost koju razvijamo osjeća sve teže. Srećom, u ovom modernom dobu postoje mnogi materijali koji nam omogućuju da postignemo vrhunske performanse čak iu tako zahtjevnim uvjetima. U ovom ću vam članku predstaviti svoje "tajno oružje" protiv ekstremne vrućine - majicu bez rukava SIX2 SML SUPERLIGHT.

PROBLEM S PREGRIJAVANJEM ORGANIZMA

Spadam u bicikliste koji redovito sudjeluju na utrkama. Biciklističke utrke obično počinju oko jedanaest sati u vrijeme ručka pa svoje tijelo redovito izlažem ekstremnim uvjetima. U prošlosti sam imao dosta problema s pregrijavanjem. Krv mi je bukvalno kuhala u "pekama" i ponekad sam bila toliko kuhana da sam se prehladila, što je već završni stadij ovog stanja. U svakoj utrci u kojoj sam se pregrijavao, morao sam usporiti i samo lutati po zemlji. Preokret je došao kada sam otkrio prednosti termo donjeg rublja namijenjenog ekstremnim vrućinama.

RAZLOZI ZAŠTO SE ORGANIZAM MOŽE PREGRIJATI BEZ TOPLINE

  1. Nema svaki biciklistički dres UV zaštitni faktor, pa ako nemate ništa ispod njega, sunce će vam "spržiti" i kožu, što naglo smanjuje performanse, a osjećaj vrućine je nevjerojatno neugodan.
  2. Prilikom vožnje bez termo rublja potpuno ste obliveni znojem, pore ne mogu disati, pa se tijelo nema vremena ohladiti koliko je potrebno.
  3. Od dresa na sebi imate samo mokru krpu zalijepljenu uz tijelo. Temperatura šume, livade, spusta, izlaza dinamički se mijenja pa osjetljivije opažate te razlike. Kad izletite iz šume (gdje će vas otpuhati u hladu i nizbrdici) na vruću livadu, jednostavno ćete pasti i jednostavno morate usporiti od zadanog tempa.
  4. Kada pušete na nizbrdici, možete osjetiti hlađenje bez topline, što nije dobro sa stajališta vašeg zdravlja. Najčešće je zahvaćen donji dio leđa jer zahladi, a sljedećih nekoliko dana možete osjećati neugodnu bol u tom području.

OD ČEGA JE NAPRAVLJENO SIX2 SML SUPERLIGHT DONJE RUBLJE< /o:p>

 

Trenutno nosim termo prsluk talijanske tvrtke SIX2 SML SUPER LIGHT. Majica bez rukava izrađena je odpolipropilena i karbona niti. pogodan je za sve sportove na visokim temperaturama. Proizvod se preporuča nositi u izravnom kontaktu s kožom ispod sportske odjeće. Maksimalno štiti od znojenja, održava kožu suhom i djeluje protiv stvaranja neugodnih mirisa. Također održava pravilnu termoregulaciju tijela, što je ključno za sportske rezultate.

KAKO MI STOJI DONJE RUBLJE

 

Majka bez rukava ima odličan sportski kroj, potpuno je elastičan i vrlo je ugodan u dodiru s kožom. Čak se i ne osjećam kao da išta nosim. Ne smetaju mi ​​ispod dresa, nigdje nema gužve i jako sam zadovoljan. Ako ga namjeravate naručiti, naručite jednu veličinu veću od vaše konfekcijske veličine.

KOJE PREDNOSTI OSJEĆAM KADA GA VOŽIM

 

Netko će sigurno još reći da slojevitost na takvoj vrućini nema smisla i tako sam dugo mislio. Bilo je suprotno. Jasno je da mi je još uvijek toplo, ali tijelo mi je tijekom cijelog nastupa suho i temperaturne razlike ne doživljavam tako osjetljivo. Materijal održava konstantnu temperaturu tijela tijekom cijele izvedbe. Osjećaj kuhanja nemam ni na otvorenim padinama na livadi, gdje mi Garmin pokazuje 39 stupnjeva. Ne ispuhujem se na spustovima, pa čuvam i svoje zdravlje. Otkako ga imam, niti jednom se nisam pregrijao i mogu pružiti punu izvedbu na utrkama ili treninzima.

Ako ne možete optimalno raditi u tako zahtjevnim uvjetima kao što je ekstremna vrućina, preporučamo da isprobate termo majicu bez rukava tvrtke SIX2 SML SUPERLIGHT, kao jedno od materijalnih sredstava koje bi moglo doprinijeti povećanju vaše udobnosti tijekom utrka ili treninga, gdje trebate dati maksimum. Majicu bez rukava možete pronaći na Holokolo, gdje je također imaju u prekrasnoj opcije boja.